Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπρουσκέτες ντομάτα & αβοκάντο με κρέμα βαλσάμικου - Tomato & avocado balsamic bruschetta

Μπρουσκέτες ντομάτα & αβοκάντο με κρέμα βαλσάμικου - Tomato & avocado balsamic bruschetta
Πολύ εύκολη

Το απόλυτα καλοκαιρινό ορεκτικό, με αέρα Ιταλικό και μεράκι Ελληνικό!

από τη Βίκυ Χριστοπούλου

(Scroll down for recipe in English)

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:15
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε τα ψωμάκια στο φούρνο για λίγα λεπτά, μέχρι να φρυγανιστούν ελαφρά.
    2. Τεμαχίζουμε τα τοματίνια, κόβουμε το αβοκάντο σε κυβάκια, χωρίζουμε το θυμάρι σε φυλλαράκια και τα ανακατεύουμε σ' ένα μικρό μπολ με τα υπόλοιπα υλικά.
    3. Όταν αφαιρέσουμε τα ψωμάκια από το φούρνο, τα καλύπτουμε με μια γενναία ποσότητα από το μείγμα που έχουμε φτιάξει και σερβίρουμε με λίγη επιπλέον κρέμα βαλσάμικου και έξτρα θυμάρι.

    - - - - - - - - - - - - -

    1. Toast the bread lightly in the oven.
    2. Halve the cherry tomatoes (or cut in 4 pieces if you prefer), dice the avocado, remove the stems from the thyme and mix them in a small bowl with the rest of the ingredients.
    3. Remove the bread from the oven and top them with a generous quantity of the mixture you prepared. Serve with extra balsamic cream and some more thyme.
    Συστατικά:
    • 4 κομμάτια focaccia πολύσπορη ή ότι άλλο προτιμάμε
    • 15 τοματίνια
    • 1 κ.σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σκόρδο
    • 1 μικρό αβοκάντο
    • λίγο φρέσκο θυμάρι
    • 1 κ.σ. κάπαρη
    • 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
    • 1 κ.σ. λεμόνι
    • 2 κ.σ. κρέμα βαλσάμικου με μέλι Brava
    • θαλασσινό αλάτι

    - - - - - - - - - - -

    • 4 pieces of focaccia or whatever you like
    • 15 cherry tomatoes
    • 1 tbsp fresh garlic finely chopped
    • 1 small avocado
    • Some fresh thyme
    • 1 tbsp capers
    • 3 tbsp extra virgin olive oil
    • 1 tbsp lemon juice
    • 2 tbsp balsamic cream
    • Sea salt
    Τρόπος μαγειρέματος: Χωρίς μαγείρεμα
    Μερίδες: 2
    Tip:

    Αν θέλουμε η συνταγή να είναι vegan, επιλέγουμε μια απλή κρέμα βαλσάμικου ή μια άλλη γεύση που να μας ευχαριστεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
13  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση