Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Στραπάτσο

Στραπάτσο
Εύκολη

Μια ιδιόμορφη ομελέτα από την Κεφαλλονιά. Προπολεμική, νόστιμη συνταγή είναι τόσο εύκολη που μας προκαλεί να τη δοκιμάσουμε.

Εκτέλεση - Directions

    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε σε βαθύ τηγάνι τις ντομάτες, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τ' αφήνουμε να σιγοβράσουν.
    2. Όταν η σάλτσα μείνει με το λάδι της, προσθέτουμε το τυρί και τ' αυγά και τα ανακατεύουμε.
    3. Αφήνουμε το μείγμα να πάρει μερικές βράσεις και σβήνουμε τη φωτιά.
    4. Το στραπάτσο σερβίρεται κρύο.

    Διάρκεια: 30 λεπτά

    Συστατικά:
    • 4 ντομάτες, ψιλοκομμένες
    • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    • 1 φλιτζάνι φέτα ψιλοκομμένη
    • 2 αυγά χτυπημένα
    • πιπέρι
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:
    • Ένα ποτηράκι σπιτικό κόκκινο κρασί και Φρέσκο ψωμί θα συνοδεύσει το στραπάτσο μας.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
0  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση