Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ψητά αυγά σε θήκες αραβικής πίτας

Ψητά αυγά σε θήκες αραβικής πίτας
Εύκολη

Ένα φανταστικό σνακ, εύκολο, γρήγορο, που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοικτό. Οι δε μικροί μας φίλοι θα το λατρέψουν για την νοστιμιά του και φυσικά επειδή τρώγεται και... με τα χέρια.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:35
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ο C.
    2. Ζεσταίνουμε το λάδι σ' ένα τηγάνι και μαγειρεύουμε τα κρεμμύδια για 3-5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
    3. Τα βάζουμε στην άκρη.
    4. Λαδώνουμε μ' ένα πινέλο μια φόρμα για ατομικά κέικ με 6 θέσεις.
    5. Βάζουμε σε κάθε μια θέση ένα τέταρτο πίτα και με το χέρι μας τη σπρώχνουμε να καλουπώσει. Προσθέτουμε κρεμμύδι, ζαμπόν, βασιλικό και σπάμε και από ένα αυγό.
    6. Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά μέχρι να μαγειρευτούν τα ασπράδια.
    7. Γαρνίρουμε με τον υπόλοιπο βασιλικό.
    • Διάρκεια: 35 λεπτά
    Συστατικά:
    • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
    • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
    • 2 μεγάλες αραβικές πίτες, κομμένες στα τέσσερα
    • 200 γρ. ζαμπόν
    • ½ κύπελλο ψιλοκομμένο βασιλικό
    • 8 αυγά
    Μερίδες: 8 αυγά
    Πρόταση για Ποτό:
    • Μια ελαφριά μπύρα λάγκερ είναι η πρόταση μας, γι’ αυτό το υπέροχο σνακ.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
3  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση