Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Γλυκόξινο κεμπάπ σόγιας

Γλυκόξινο κεμπάπ σόγιας
Μέτρια

Ένα κεμπάπ σόγιας, με τα γλυκόξινα αρώματά του να σε προτρέπουν να το ερωτευτείς! Το συνδυάσαμε με καστανό ρύζι και ψητά μανιτάρια - και ήταν επιτυχέστατη επιλογή!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 03:30
    Δυσκολία: Μέτρια
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Ρίχνουμε τα κεμπάπ σόγιας σε βραστό νερό για 10'.
    2. Στραγγίζουμε, ξεπλένουμε και τα στύβουμε πολύ καλά με τα χέρια μας, μέχρι να φύγει όλο το νερό.
    3. Κόβουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τον ανανά σε κομμάτια (όχι πολύ μικρά) και το καρότο ζιλιέν.
    4. Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά της συνταγής σ' ένα μπολ μαζί με τα κεμπάπ.
    5. Σκεπάζουμε και αφήνουμε να μαριναριστεί για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο, έως και ολόκληρη νύχτα.
    6. Βάζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι λίγο λάδι και ψήνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ψηθεί καλά η σόγια.

    Το συνοδέψαμε με καστανό ρύζι και ψητά μανιτάρια πλευρώτους και ήταν απίθανο!

    Συστατικά:
    • 110 γρ. κεμπάπ σόγιας Fytro
    • 1 κρεμμύδι
    • 2 πιπεριές χρωματιστές
    • 1 μεγάλο καρότο
    • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
    • 1 μικρή συσκευασία ανανά
    • 2 κ.σ. σόγια sauce
    • 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
    • 2 κ.σ. ξίδι
    • 1 κομματάκι ρίζας τζίντζερ, τριμμένο
    • 5-6 γαρίφαλα
    • αλάτι, πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:

    Για το φαγητό μας, μια πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή είναι το Cabernet Vivolo Di Sasso.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
17  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή