Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπάμιες στο φούρνο με πατάτες και τόφου

Συνήθως τις μπάμιες τις φτιάχνουμε στην κατσαρόλα. Αν θέλουμε όμως ένα διαφορετικό πιάτο, με ακόμα πιο ενδιαφέρουσα γεύση και όψη, τότε μπορούμε να τις κάνουμε ψητές στο φούρνο, συνδυάζοντάς τες με τόφου και ψητές πατατούλες! Το δοκιμάσαμε και ήταν τόσο πετυχημένο, που υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας ότι θα τις ξαναφτιάξουμε έτσι πολύ σύντομα!

Διαβάστε περισσότερα...

Μπάμιες λαδερές με σάλτσα ντομάτας

Οι μπάμιες αποτελούν καλή πηγή βιταμίνης C , διαιτητικών ινών και κάποιων βιταμινών του συμπλέγματος Β, όπως το φυλλικό οξύ, η πυριδοξίνη (Β 6 ) και η θειαμίνη (Β 1 ). Περιέχουν, επίσης, γλουταθειόνη και μικρή ποσότητα καροτενοειδών. 100 γρ. μαγειρεμένες μπάμιες καλύπτουν το 18% των ημερήσιων αναγκών σε βιταμίνη C. Καλοκαιρινό και νόστιμο φαγάκι που μυρίζει μαμά!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση