Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Εύκολη μανιταρόπιτα

Ορεκτικό ή κυρίως, συνοδευτικό ή η σταρ του μπουφέ, η μανιταρόπιτα είναι πάντα αυτή που καταλήγει πρώτη στο πιάτο μας και σύντομα αποτελεί ανάμνηση του ουρανίσκου μας. Μέχρι φυσικά να την ξαναφτιάξουμε!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Γίγαντες φούρνου

All time classic! Αξεπέραστο πιάτο της Ελληνικής κουζίνας (οι παλιοί το λέγανε συνήθως «γίγαντες πλακί»), που απαιτεί οπωσδήποτε καλή πρώτη ύλη: διαλέξτε προσεκτικά τι είδους γίγαντες θα χρησιμοποιήσετε. Μια σίγουρα καλού αποτελέσματος λύση είναι οι γίγαντες Πρεσπών (ψαχνωμένο, με ωραία υφή, εξαιρετικής ποιότητας όσπριο, που δεν θα χάσει το σχήμα του ακόμα και αν το παραβράσουμε). Αν όμως είστε τυχεροί θα βρείτε ακόμα πιο κατάλληλα φασόλια στην αγορά, μετά από κάποιες δοκιμές ίσως.

του Κωστή Θεοδωρίδη

Διαβάστε περισσότερα...

Τσιπς γλυκοκολοκύθας στο φούρνο

Ένας τρόπος μαγειρέματος της γλυκοκολοκύθας, είναι να την αντιμετωπίσουμε όπως τις πατάτες. Το αποτέλεσμα θα είναι ένα ευχάριστα νόστιμο, γλυκό και ελαφρύ πιάτο!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Πικάντικη ωμοφαγική φέτα αμυγδάλου

Μια διαφορετική άποψη για τα αγαπημένα μας τυριά! Τα "τυριά" από ξηρούς καρπούς είναι νόστιμα, εύκολα, συνδυάζονται με κάθε λογής βότανα και μπαχαρικά και εντυπωσιάζουν ωμοφάγους και μη!

της Βίκυς Χριστοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS