Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μανιτάρια Φρικασέ

Μανιτάρια Φρικασέ
Εύκολη

Για όσους αγαπούν το φρικασέ και τα μανιτάρια. Ένα αλλιώτικο φρικασέ, χορτοφαγικό. Όμως, το ίδιο κι ίσως περισσότερο νόστιμο.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 01:00
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κρεμμύδια, τα μαρούλια και τα μυρωδικά μας και τα ψιλοκόβουμε.
    2. Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι και σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.
    3. Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιών, το κρασί και 2 φλυτζάνια ζεστό νερό.
    4. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30'.
    5. Προσθέτουμε τα μαρούλια και τα μυρωδικά μας ψιλοκομμένα και βράζουμε για άλλα 15' περίπου.
    6. Ελέγχουμε το αλάτι, και αν χρειαστεί, βράζουμε λίγο ακόμα με ανοιχτό το καπάκι μέχρι να μείνει το φαγητό μας με λίγα υγρά.
    Συστατικά:
    • 750 γρ. μανιτάρια (κομμένα στα 2 αν είναι μεγάλα)
    • 2 μαρούλια
    • 1/2 φλ. λάδι
    • 1/4 φλ. λευκό κρασί
    • 6 φρέσκα κρεμμυδάκια
    • 1 ξερό κρεμμύδι
    • 2 λεμόνια (χυμός)
    • 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
    • 1/2 ματσάκι άνηθο (ψιλοκομμένο)
    • αλάτι
    • πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Κατσαρόλα
    Μερίδες: 4
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
4  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση