Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Τα λαδερά της κυρίας Εύφης

φωτ.: Laura M φωτ.: Laura M
Πολύ εύκολη

Η φίλη μας η Λάουρα, μας έστειλε μια παραδοσιακή συνταγή της μαμάς της και μας ξενάγησε έτσι στο γευστικό κόσμο της απλότητας και της "νοικοκυρεμένης" νοστιμιάς. Ευχαριστούμε πολύ!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:45
    Δυσκολία: Πολύ εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε τα λαχανικά σε μπουκιές μεγαλούτσικες και τα βάζουμε σε ένα βαθύ και φαρδύ τηγάνι με καπάκι (ιδανικά να είναι μια στρώση).
    2. Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, το λάδι και το νερό και αλατοπιπερώνουμε.
    3. Τα σκεπάζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά.
    4. Όταν είναι έτοιμα, βγάζουμε το καπάκι και δυναμώνουμε τη φωτιά για λίγο, μέχρι να δέσει η σάλτσα.

    Μπορούμε να τα συνοδεύσουμε με ρύζι. Εξαιρετικός συνδυασμός είναι επίσης με βρασμένους σπόρους βρώμης ή κριθαριού.

    Συστατικά:
    • 2-3 πράσα
    • 1-2 πατάτες
    • 1 σελινόριζα (ανάλογα με το μέγεθος)
    • 3-4 καρότα
    • Λάδι
    • Αλάτι - Πιπέρι
    • Μάραθο (προαιρετικό)
    • Χυμό λεμονιού (μπόλικο)
    • Λίγο νερό (Προσθέτουμε αν χρειαστεί. Στο τέλος, πρέπει να μείνει με αρκετό ζουμί)
    Τρόπος μαγειρέματος: Τηγάνι
    Μερίδες: 2
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
5  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση