Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Μπριζολίτσα χοιρινού με κέτσαπ και μαυροδάφνη

Μπριζολίτσα χοιρινού με κέτσαπ και μαυροδάφνη
Εύκολη

Μια μπριζόλα, ζαλισμένη από γλυκόπιοτη μαυροδάφνη, αποφασίζει να βουτήξει σε κέτσαπ και να μετατραπεί σε ένα πιάτο με μεθυσμένο άρωμα!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:35
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Βάζουμε σ' ένα μπολ τη μπριζόλα με την μαυροδάφνη και την μαρινάρουμε για 20'.
    2. Την στραγγίζουμε και την αλατοπιπερώνουμε.
    3. Την αλείφουμε με την κέτσαπ και την τοποθετούμε σε ταψάκι, μαζί με τη μαυροδάφνη από το μαρινάρισμα και το ελαιόλαδο.
    4. Ψήνουμε σε προθερασμένο φούρνο ή γκριλ, έως ότου δημιουργηθεί μια όμορφη σκούρα κρούστα.
    5. Συνοδεύουμε ανάλογα με την διάθεσή μας, με πουρέ ή ρύζι.
    Συστατικά:
    • 2 χοιρινές μπριζόλες (λαιμός)
    • 320 γρ. μαυροδάφνη
    • 5 κ.σ. κέτσαπ
    • Λίγο ελαιόλαδο
    • Αλάτι, πιπέρι
    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 2
    Πρόταση για Ποτό:

    Μια ελαφριά ξανθιά μπύρα Βεργίνα.

    Διατροφική Αξία:
    Ανά μερίδα  
    Θερμίδες 568 cal
    Υδατάνθρακες 33 g
    Λιπαρά 29 g
    Πρωτεΐνη 24 g
    Νάτριο 550 mg
    Σάκχαρα 23 g
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
4  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση