Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα

Ψαρονέφρι μαριναρισμένο σε ξύδι και μουστάρδα
Εύκολη

Απίθανη συνταγή με πρωταγωνιστή ένα από τα πιο τρυφερά και θρεπτικά μέρη του χοιρινού!

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:45
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Κόβουμε το ψαρονέφρι σε ροδέλες, το βάζουμε σ’ ένα μπολ και το μαρινάρουμε στο ξύδι και τη μουστάρδα για 8 ώρες.
    2. Ζεσταίνουμε σ’ ένα βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φιλετάκια.
    3. Τα διατηρούμε ζεστά σ’ ένα βαθύ πιάτο.
    4. Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια μαζί με το αλεύρι.
    5. Μόλις γίνουν διάφανα προσθέτουμε το ζωμό.
    6. Βάζουμε τα φιλετάκια σε ένα πυρέξ κι από πάνω ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια με το ζωμό.
    7. Αλατοπιπερώνουμε και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20'.
    8. Τα σερβίρουμε όσο είναι ζεστά.

    Διάρκεια: 45'

     

    Συστατικά:
    • 1 κιλό ψαρονέφρι
    • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
    • Αλάτι, πιπέρι
    • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
    • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
    • 1 φλιτζάνι ζωμό από κοτόπουλο
    • ½ φλιτζάνι μουστάρδα
    • 1 φλιτζάνι ξύδι
    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 4
    Πρόταση για Ποτό:

    Ένα λευκό κρασί Vivolo Di Sasso, ποικιλία Pinot Grigio, γεμάτο με αρώματα φρούτων, είναι η πρότασή μας για τα φιλετάκια.

    Διατροφική Αξία:
    Ανά μερίδα  
    Θερμίδες 363 cal
    Υδατάνθρακες 2 g
    Λιπαρά 14 g
    Πρωτεΐνη 53 g
    Νάτριο 714 mg
    Σάκχαρα 1 g
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
5  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση