Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

Τάρτα με λιαστή ντομάτα και ανθότυρο

Τάρτα με λιαστή ντομάτα και ανθότυρο
Εύκολη

Τρώγεται ζεστή ή κρύα. Το ανθότυρο δένει αρμονικά με την λιαστή ντομάτα ισορροπώντας ανάμεσα στο γλυκό και στο αλμυρό. Ευφάνταστος συνδυασμός με λίγες θερμίδες.

Εκτέλεση - Directions

    Διάρκεια: 00:40
    Δυσκολία: Εύκολη
    Περιγραφή Συνταγής:
    1. Λιώστε τη μαργαρίνη σε χαμηλή θερμοκρασία. Αλείψτε με τη μισή ποσότητα μαργαρίνης ένα ταψί και απλώστε την σφολιάτα. Αφήστε ένα μικρό περιθώριο στα πλαϊνά του ταψιού και τρυπήστε την σφολιάτα με ένα πιρούνι για να μην σας φουσκώσει
    2. Ρίξτε σε ένα μπολ την υπόλοιπη λιωμένη μαργαρίνη μαζί με όλα τα υλικά της γέμισης και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
    3. Απλώστε τη γέμιση σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας
    4. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ºC για 30 λεπτά μέχρι να σφίξει και να ροδίσει η τάρτα.

    Συστατικά:
    • 1 πακέτο σφολιάτας
    • 100 γρ μαργαρίνη
    • 400 γρ ανθότυρο τριμμένο
    • ½ κουτ. σούπας βασιλικό
    • 200 γρ λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
    • 380 γρ κρέμα γάλακτος
    • 3 αυγά χτυπημένα
    • Ανάλογο αλάτι και πιπέρι

    Τρόπος μαγειρέματος: Φούρνος
    Μερίδες: 4-6
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
4  ψήφοι

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

επιστροφή στην κορυφή

©Lovecooking.gr - Powered by Digimouse

Κορυφή Desktop έκδοση