Κοκκινιστά μαυρομάτικα με κεχρί - Black-eyed peas with millet
- Κατηγορία Όσπρια
Ένα νόστιμο πιάτο, πλούσιο σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και βιταμίνες.
της Χριστίνας Κούλη
(Scroll down for recipe in English)
Ένα νόστιμο πιάτο, πλούσιο σε πρωτεΐνη, φυτικές ίνες και βιταμίνες.
της Χριστίνας Κούλη
(Scroll down for recipe in English)
Μια απίθανα νόστιμη συνταγή, ιδανική για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο! Τα αγαπημένα μας λαχανικά, σε μια γευστικότατη συμφωνία!
(Scroll down for recipe in English)
Τα κουκιά, κατάγονται από την Ασία και είναι πλούσια σε φώσφορο, μαγνήσιο και σίδηρο. Στην Ελλάδα, την Άνοιξη που είναι και η εποχή τους, τα βρίσκουμε σε διάφορες ποικιλίες όπως τα Σεβίλης, τα πρώιμα Χίου ή τα γνωστά σε όλους κατά την περίοδο της νηστείας του Πάσχα, φούλια. Σήμερα θα τα μαγειρέψουμε γιαχνί, που είναι και η πιο νόστιμη συνταγή για χλωρά κουκιά!
Ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος, για να ικανοποιήσουμε την πείνα και τα γούστα διαφορετικών ανθρώπων, είναι το να φτιάξουμε ζυμαρικά. Αν αποφασίσουμε να φτιάξουμε κανελόνια, τότε το πιάτο των ζυμαρικών γίνεται πιο μερακλήδικο και σερβίρεται ακόμα και σε επίσημο τραπέζι.