Lovecooking.gr

Αλλαγή σε desktop Εγγραφή Login

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 67

Μαλακά μπισκότα μπανάνας με βρώμη και ηλιόσπορους

Μαλακά υγιεινά μπισκότα, ιδανικό γλύκισμα για μικρούς αλλά και μεγάλους. Γίνονται εύκολα και γρήγορα, με διάφορους συνδυασμούς υλικών. Καταναλώνονται το ίδιο άμεσα!

της Χριστίνας Κούλη

Διαβάστε περισσότερα...

Το ψωμί που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Πώς θα μας φαινόταν αν μας έλεγαν ότι μπορούμε να φτιάξουμε ένα ψωμί που δεν έχει αλεύρι ή μαγιά και δεν χρειάζεται ζύμωμα; Ότι σε περίπτωση που δεν έχουμε φουντούκια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αμύγδαλα; Ότι αν δεν μας αρέσει η βρώμη, μπορούμε να βάλουμε φαγόπυρο ή ντίνκελ; Μας τελείωσε το σιρόπι σφενδάμου; Βάζουμε μέλι ή αγαύη! Αυτό το ψωμί, μάλλον θα μας αλλάξει τη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα...

2η Αθηναϊκή Γιορτή για την Ελευθερία των Σπόρων

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ - ΑΘΗΝΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014
ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΚΟΡΑΗ, 10:30 πμ - 7:30 μμ (Μετρό Πανεπιστήμιο)

Εν αρχή ην ο σπόρος! Γιατί ο σπόρος είναι ο πρώτος κρίκος της διατροφής μας.
Η τροφή και η γη είναι η βάση της ζωής και του πολιτισμού μας.

" Σε μια εποχή όπου οι άνθρωποι των πόλεων έχουμε λησμονήσει τη σύνδεσή μας με τη γη και τον σπόρο που μας τρέφει και που η τροφή μας έχει γίνει έρμαιο σχεδόν των κερδοσκοπικών εταιρειών, εμείς γιορτάζουμε τη διατροφική ασφάλεια και ανεξαρτησία που μας παρέχουν οι ντόπιοι παραδοσιακοί σπόροι.
Είναι εποχή σποράς!
Γι αυτό σας καλούμε να συμμετέχετε στο 2ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ για την Ελευθερία των Σπόρων, που οργανώνει η Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι.
Στη γιορτή αυτή θα μοιραστούν δωρεάν σπόροι και σπορόφυτα από ντόπιες ποικιλίες χειμερινών λαχανικών, που συντηρούνται με αγάπη και μεράκι από τους εξαιρετικούς μας σποροφύλακες, θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε με παραδοσιακά και άλλα μουσικά σχήματα, θα γίνουν εικαστικά δρώμενα για μεγάλα και μικρότερα παιδιά καθώς και ομιλίες για την αξία των παραδοσιακών σπόρων και τη νομοθεσία που τους διέπει.
Για να μη χάσουμε αύριο αυτό που έχουμε σήμερα!"


Για περισσότερες πληροφορίες εδώ και εδώ!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS